Slagerij Dik Hilbrants

 

Hoofdpand

Als spin-off van de slagerij is door Marieke, dochter van Dik en Tina, de webwinkel www.Hoofdpand.nl geopend. Een webshop met alles voor een sfeervol thuis en aangenaam wonen. Zo vind je bij ons dezelfde mooie serviezen, zouten, olijfolie, kaarsen, kandelaars en houten planken als in de slagerij. Daarnaast kun je bij Hoofdpand terecht voor woonaccessoires zoals plaids en spreien, vloerkleden, sierkussens, keuken- en badtextiel en verzorgingsproducten. 

Ook in het assortiment van Hoofdpand is het ambacht terug te vinden. Elk merk heeft zijn eigen verhaal. Bij hoofdpand verkopen we producten van merken die duurzaam en handgemaakt zijn en/of biologisch of met een prachtig maatschappelijk doel.

Naast merken uit Denemarken, Engeland, Ierland en Italië zijn wij ook altijd opzoek naar mooie producten uit eigen land, het liefst uit de omgeving.

Bij Hoofdpand vind je eerlijke en pure producten die met zorg worden uitgekozen. 

De naam Hoofdpand komt voort uit de straat waar de slagerij gevestigd is, namelijk aan de Hoofdweg in Paterswolde. En Pand is als ware de huls van de producten die we er kunnen vinden en aanbieden in de webshop.